ΛΑΡΝΑΚΑ: Το έβαλε στα πόδια αλλά δεν γλύτωσε τη φυλακή- Το «δώρο» από τη Σιέρα Λεόνε τον στέλνει στις Κεντρικές για 6 χρόνια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το έβαλε στα πόδια αλλά δεν γλύτωσε τη φυλακή- Το «δώρο» από τη Σιέρα Λεόνε τον στέλνει στις Κεντρικές για 6 χρόνια

Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου σε άντρα 37 ετών, αιτητή πολιτικού ασύλου, για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, εισαγωγής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.


Ο άντρας είχε συλληφθεί από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο άντρας μετέβη στο ταχυδρομείο Λάρνακας για να παραλάβει πακέτο που είχε φθάσει από τη Σιέρα Λεόνε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE