ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά σε οίκο νυφικών τα ξημερώματα - 'Αγωστες οι συνθήκες

Πυρκαγιά σε οίκο νυφικών τα ξημερώματα - 'Αγωστες οι συνθήκες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Νοεμβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 27ης Νοεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές ,9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 14.27 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβεστικό σταθμό Καϊμακλίου με δύο πυροσβ. οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14.48. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε η κουζίνα και ο εξοπλισμός της. Από τους καπνούς επηρεάστηκε η βαφή του διαμερίσματος. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από την οικία του. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Η ώρα 22.48 Πέμπτη 27 Νοεμβρίου λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ζωοτροφών στην οδό Θέμιδος στην Παλουριώτισσα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβεστικό σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβ. οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23.20. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από φορτηγό μάρκας ΜΑΝ και να επηρέασε άλλα 2 οχήματα φορτηγό μάρκας ΗΙΝΟ και ημιφορτηγό μάρκας ISUZU τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Η ώρα 04.17 σήμερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα νυμφικών στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους πυροσβεστικό σταθμό Ακροπόλεως με δύο πυροσβ. οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.47. Από την πυρκαγιά κάηκε εξοπλισμός του καταστήματος και καπνός προκάλεσε ζημιές σε όλο το κατάστημα.Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε πριν από λίγο σε τέσσερα περιστατικά τα οποία αφορούσαν έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή του Δήμου Σωτήρας Επαρχίας Αμμοχώστου. Τα επεισόδια αφορούσαν ρυμούλκηση οχήματος από πλημμυρισμένο δρόμο χωρίς να κινδυνέψει κάποιος και αντλήσεις όμβριων υδάτων από τρία υποστατικά ( κατηχητικό, μηχανουργείο και φούρνο).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top