ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο πατέρας-κτήνος που σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη Αννυ

Αυτός είναι ο πατέρας-κτήνος που σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη Αννυ

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική κατάληξη του θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς, την οποία, όπως όλα δείχνουν σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε ο ίδιος της ο πατέρας.

Ο 27χρονος Σάββας έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομία, ενώ, όλες τις προηγούμενες ημέρες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είχε κάνει κακό στο 4χρονο παιδί του.

Χαρακτηριστικό είναι πως δήλωσε στον δικηγόρο του ότι «τι είναι αυτά που μου λένε; οτι εγώ σκότωσα και τεμάχισα το παιδί μου;».

Περισσότερες πληροφορίες θα έλθουν στο φως την Τρίτη όταν και η αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση, ωστόσο, από τις Αρχές εκφράζονται φόβοι πως η σορός της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πατέρας τεμάχισε, εβρασε το παιδί σε κατσαρόλα και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής!

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου, ο πατέρας δολοφόνος εμφανίζεται στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.

Στην αποκάλυψη του φριλακέου εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε αποκαλύψει ο 27χρονος Σάββας, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, όταν πήγε στη Βουλγαρία.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η εξαφάνιση της μικρής Άννυ είχε δηλωθεί στις 24 Απριλιου.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top