ΚΥΠΡΟΣ

Πρωταθλήτρια η ΑΕΛ!

Πρωταθλήτρια η ΑΕΛ!

Το περιφερειακό πρωτάθλημα κάτω των 14 κατέκτησε η ΑΕΛ επικρατώντας του ΑΟ Αραδίππου.

Τα κορίτσια της ΑΕΛ κατέκτησαν το Σάββατο (2/5/15) το περιφερειακό Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών κάτω των 14 ετών, επικρατώντας στο «Νίκος Σολομωνίδης» του Αθλητικού Ομίλου Αραδίππου με 28-12.

Έτσι, ανέτρεψαν τη διαφορά των 4 πόντων, με την οποία ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα, που έγινε στην Αραδίππου (33-29), που τους έδωσε την ευκαιρία να πανηγυρίσουν στο γήπεδό τους την επιτυχία τους.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο περιφερειακό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος οι ομάδες οι οποίες δεν κατάφεραν να περάσουν από τους προκριματικούς γύρους στην επίλεκτη κατηγορία. Σε ό,τι αφορά την επίλεκτη κατηγορία στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών κάτω των 14 ετών, στον τελικό προκρίθηκαν ο Κεραυνός και ο ΑΠΟΠ, με την έναρξη των μεταξύ τους αναμετρήσεων να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο,9 Μαΐου 2015.

Τις απονομές στις φιναλίστ του περιφερειακού πρωταθλήματος έκαναν ο γενικός διευθυντής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Άθως Αντωνίου και ο ταμίας της ΚΟΚ Μάριος Χριστοδούλου.

Δεκάλεπτα: 5-2, 13-7, 19-10, 28-12. ΑΕΛ (Μ. Γεωργίου): Παναγιώτου, Πάτσαλου, Δήμου 1, Μιχαήλ 2, Στυλιανίδη, Σ. Γεωργίου, Τσολακίδη, Σάββα 21, Ευαγόρου 2, Τσαγγαρίδου 2, Ε. Γεωργίου.

ΑΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ (Α. Σολομωνίδης): Κωνσταντίνου 6, Νεοφύτου 4, Αντωνίου 2, Ττινιόζου, Μιχαηλά, Ιωάννου, Νικόλα, Σαμαρά, Παντελή, Ευσταθίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top