ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ μετά την ΑΕΛ: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα…» – ΑΤΑΚΑ για δοκάρι… παράδεισο και κόλαση!

ΠΕΤΡΑΚΗΣ μετά την ΑΕΛ: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα…» – ΑΤΑΚΑ για δοκάρι… παράδεισο και κόλαση!

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο μετά το τέλος του Λεμεσιανού ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο προπονητής των “κυανολεύκων”, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά:

«Στο σημερινό ντέρμπι το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε καλύτερη παρουσία από εμάς, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μία φορά απειλητικός. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο. Καμιά φορά δοκάρι και μέσα πάμε στον Παράδεισο, δοκάρι και μέσα πάμε στην κόλαση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στο τιμ. Μαθαίνουμε από αυτό, γινόμαστε πιο δυνατοί για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Για τα πέναλτι: «Στα πέναλτι υπάρχει ιεραρχία. Η ευκαιρία που χάθηκε από τον Νταμπό και το πέναλτι που χάθηκε από τον Μάρκοβιτς δεν γίνεται για πρώτη φορά. Δεν παίζουμε μόνοι μας αλλά και ο αντίπαλος. Δεν αλλάζει κάτι στα συναισθήματά μου προς τους παίκτες.

Για τον Σακέτι και τις αλλαγές που έκανε: «Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Σακέτι. Προερχόταν από τραυματισμό, δεν ήταν σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξει 90 λεπτά. Ήμασταν πίσω στο σκορ και βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μη μεγαλώσει».

The post ΠΕΤΡΑΚΗΣ μετά την ΑΕΛ: «Πολύ άδικο το αποτέλεσμα…» – ΑΤΑΚΑ για δοκάρι… παράδεισο και κόλαση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top