ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός από τους τραυματισμούς, πρέπει να διαχειριστεί και το… ΦΟΡΤΩΜΑ των κίτρινων καρτών ο Κέρκεζ!

Εκτός από τους τραυματισμούς, πρέπει να διαχειριστεί και το… ΦΟΡΤΩΜΑ των κίτρινων καρτών ο Κέρκεζ!

Ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή, φόρτωσε με… 8 (οκτώ!) κίτρινες κάρτες την ΑΕΛ στο σημερινό Λεμεσιανό ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, προκαλώντας μεγάλο “πονοκέφαλο” στον Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει της συνέχειας, αφού τρεις από αυτούς ήταν στο όριο, συμπλήρωσαν τρεις και θα χάσουν ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας τους.

Ο λόγος για τους Ντανίλο, Τόρες και Ριέρα. Την επόμενη (13η) αγωνιστική, η Λεμεσιανή ομάδα θα υποδεχθεί στο Τσίρειο τον Εθνικό και τη 14η τον Ολυμπιακό και ο Κυπροβόσνιος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από αυτά τα δύο παιχνίδια θα απουσιάσουν…

Για την ιστορία, οι υπόλοιποι παίκτες που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα απόψε από τον Τιμόθεο Χριστοφή, ήταν οι Ζντραβκόφσκι, Αντωνίου, Σάντος, Μπάμπιτς και Χάρης Κυριάκου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν συνεχίσει η ΑΕΛ να δέχεται με “ευκολία” κίτρινες και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς, τότε ο Κέρκεζ θα βρεθεί με μαθηματική ακρίβεια, σε πολύ δύσκολη θέση σε κάποια παιχνίδια, όπου θα αναγκαστεί να κάνει και αρκετές “αλχημείες” για να καλύψει τα κενά…

Προφανώς και θα πρέπει η τεχνική ηγεσία να κάνει… “φροντιστήριο” στους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί στη συνέχεια του “μαραθωνίου”, για να αποφεύγουν τουλάχιστον τις… “ανόητες” και αχρείαστες κάρτες.

Ι.Ι.

The post Εκτός από τους τραυματισμούς, πρέπει να διαχειριστεί και το… ΦΟΡΤΩΜΑ των κίτρινων καρτών ο Κέρκεζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top