ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Συγκλονισμένος ο ποινικός ανακριτής – «Δεν τον γνώρισα αλλά ήταν φοβερό παιδί» - ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Συγκλονισμένος ο ποινικός ανακριτής – «Δεν τον γνώρισα αλλά ήταν φοβερό παιδί» - ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα βρίσκεται το πόρισμα για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού, που συγκλόνισε όλη την Κύπρο.

Ο ένας εκ των δύο ποινικών ανακριτών που τους ανατέθηκε η διερεύνηση τη υπόθεσης θανάτου του 14χρονου Στυλιανού, δηλώνει συγκλονισμένος.

Ο κύριος Πογιατζής με φειδωλές απαντήσεις στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ανάφερε ότι στο πόρισμα καταγράφονται τα όσα έχει βιώσει την τελευταία δεκαετία το παιδί και ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές, όλο αυτό το διάστημα.

Όπως εξήγησε ο ποινικός ανακριτής, μέσα από το πόρισμα παραθέτουν τη μαρτυρία που έχουν εξασφαλίσει και τα σημεία που πιθανόν να υπάρχουν ποινικά αδικήματα, τα οποία θα αξιολογήσει ο Γενικός Εισαγγελέας για να παρθεί απόφαση.

«Θεωρώ πως έχουμε εξαντλήσει στον απόλυτο βαθμό τη μαρτυρία που θα έπρεπε να ληφθεί για την του υπόθεση Στυλιανού» σημείωσε.

Έχουν εξασφαλιστεί πάνω από 150 καταθέσεις μαρτυρικές και ανακριτικές, εξαντλώντας κάθε πεδίο από το οποίο θα μπορούσαν να συλλέξουν μαρτυρία. Αυτό του αξίζει και αυτό του αναλογεί ανάφερε ο κ. Πογιατζής.

Οι έρευνες αγγίζουν από Αστυνομική Υπηρεσία μέχρι και Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ενώ πλέον γίνονται προσπάθειες για να καλυφθούν τα κενά, έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλα παρόμοια περιστατικά.

«Με έχει συγκλονίσει πραγματικά ο χαρακτήρας αυτού του παιδιού» τόνισε ο κ. Πογιατζής μεταφέροντας μας το πόσο φοβερό παιδάκι ήταν, πρόθυμο και με πολύ καλή ψυχή.

Ευθύνη της πολιτείας να μην ξαναζήσουμε τέτοια περιστατικά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας με την παραλαβή του πορίσματος ανάφερε: "Παραλαμβάνοντας το πόρισμα και ευχαριστώντας τους ποινικούς ανακριτές για την εργασία τους, ο Γενικός Εισαγγελέας τόνισε πως η υπόθεση αφορά μια δραματική ιστορία με τραγικό τέλος που μας συγκλόνισε όλους. «Το πόρισμα θα μελετηθεί ενδελεχώς από τη Νομική Υπηρεσία κι εκεί και όπου στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, θα δοθούν οδηγίες για τα δέοντα"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top