ΚΥΠΡΟΣ

Πως έφτασε στον τελικό

Πως έφτασε στον τελικό

Ο Απόλλωνας τερμάτισε στη φετινή χρονιά στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας και την Τετάρτη στο Στάδιο ΓΣΠ θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό του Προαιρετικού Κυπέλλου Νέων με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας.

 
Στη διαδρομή για τον τελικό το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή πέτυχε 13 τέρματα και δέχτηκε 6. Από 4 τέρματα πέτυχαν οι Θεόδωρος Ιωσηφίδης και Ιωάννης Πίττας, 2 ο Πέτρος Ψύχας και από 1 τέρμα οι Γουήλερ και Σιλβέστρος.
 
Αναλυτικά το οδοιπορικό του Απόλλωνα για τον τελικό:
 
Στην πρώτη φάση απέκλεισε στην έδρα του την πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 3-2 από τέρματα που πέτυχαν οι Ιωάννης Πίττας (18', 43') και Θεόδωρος Ιωσηφίδης (74').
 
Στην προημιτελική φάση απέκλεισε εκτός έδρας τη ΜΕΑΠ στη διαδικασία της παράτασης με 7-2. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 2-2.
 
Τα τέρματα πέτυχαν οι Θεόδωρος Ιωσηφίδης (34'), Ιωάννης Πίττας (46', 117'), Πέτρος Ψύχας (92', 100'), Χρίστος Γουήλερ (102'), Ευδώρας Σιλβέστρος (113').
 
Στην ημιτελική φάση απέκλεισε εκτός έδρας την ΑΕΖ Ζακακίου με 3-2 στη διαδικασία της παράτασης. Σκόραραν οι Νικολαϊδης (15’ αυτογκόλ) και Θεόδωρος Ιωσηφίδης (90’, 112’).

Πηγή: www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top