Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Η Καλιφόρνια θα απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις μη αναγκαίες δραστηριότητες

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συναθροίσεις και οι μη απαραίτητες δραστηριότητες θα απαγορευτούν σε όλες τις περιοχές, όπου η πανδημία Covid-19 απειλεί να οδηγήσει εκτός των ορίων τους τα νοσοκομεία.


Οι περιορισμοί θα τεθούν σε εφαρμογή στις περιοχές όπου οι μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν γεμίσει σε ποσοστό άνω του 85%, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε μονάχα "μία ή δύο ημέρες" σε ορισμένα τμήματα της πολιτείας, εξήγησε ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ.

Λόγω των "τοπικών λοκντάουν", όλες οι συναθροίσεις παρουσία μελών διαφορετικών νοικοκυριών θα απαγορευτούν όπως και οι μη αναγκαίες μετακινήσεις και υπηρεσίες (αισθητική, κομμωτική κ.α).

Τα εστιατόρια θα λειτουργούν μονάχα για take away και τα καταστήματα λιανικής θα λειτουργούν στο 20% της χωρητικότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE