Σπουδαίο διπλό για ΑΠΟΕΛ

Σπουδαίο διπλό για ΑΠΟΕΛ

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ 0-3 (10-25, 13-25, 29-31)

Τη δεύτερη του νίκη, αλλά το πρώτο σημαντικό τρίποντο, πέτυχε το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» την ΑΕ Καραβά με 0-3 σετ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ανέβηκαν στους 7 βαθμούς με τη λήξη του Α’ Γύρου της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕ Καραβά σε ένα σημαντικό αγώνα ήταν ανταγωνιστική στο τρίτο σετ που έχασε όμως και μαζί τον αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν αψεγάδιαστο στα δυο πρώτα σετ κερδίζοντας με 10-25 και 13-25 και προηγήθηκε 0-2 στη Λεμεσό.

Στο τρίτο σετ η ΑΕ Καραβά εμφανίστηκε διαφορετική και βρέθηκε μπροστά στο σκορ 17-15. Το ΑΠΟΕΛ όμως αντέδρασε και προηγήθηκε 19-20. Οι δυο ομάδες στα τελικά στάδια του σετ ήταν ισόπαλες 23-23 με το σετ να κρίνεται στους έξτρα πόντους. Μετά από αγώνα με σασπένς οι «γαλαζοκίτρινοι» του Χρ. Χαραλάμπους κέρδισαν 29-31 σε 38’ και τον αγώνα 0-3 σετ.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (D.LETCHEV): Gorchaniuk, Rodolfo, Αχιλλέως, Φιλοκράτους, Μοσχοβάκης – Λίμπερο:Αντωνίου.

ΑΠΟΕΛ (XΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Κανάρης, Στρουγκάρεβιτς Jansons, Σκορδής, Saar, Αβερκίου – Λίμπερο: Παντελή.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Σπουδαίο διπλό για ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE