«ΤΡΕΝΟ» η Μίλαν, «απέδρασε» και από τη Γένοβα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«ΤΡΕΝΟ» η Μίλαν, «απέδρασε» και από τη Γένοβα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σπουδαίο διπλό για τη Μίλαν, που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, αφού επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια στη Γένοβα!

Μιλανάρα για κούπα!

Παρότι παρατάχθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι δίχως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η ψυχωμένη ομάδα του Πιόλι πέρασε και από την έδρα της Σαμπντόρια, την οποία νίκησε 2-1 και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 22 ματς πρωταθλήματος (17-5-0)!

Παράλληλα, οι «ροσονέρι» παρέμειναν στο +5 από τη 2η Ίντερ και βύθισαν ακόμα περισσότερο τους «μπλουτσερκιάτι», οι οποίοι συμπλήρωσαν 5 αγώνες χωρίς τρίποντο (0-2-3).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο, ωστόσο η Μίλαν ευτύχησε να προηγηθεί στο 45’, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι σε χέρι του Γιάνκτο. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Κεσί, που έγραψε το 0-1.

Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες του Πιόλι ήλεγξαν το ρυθμό, αν και περιορίστηκαν κάπως, ενώ στο 47’ είχαν δοκάρι με τον Τονάλι. Στο 77’, ο Ρέμπιτς «σέρβιρε» στον Καστιγέχο, που νίκησε τον Αουντέρο για το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν, με κεφαλιά του Έκνταλ, έπειτα από κόρνερ του Καντρέβα κι ενώ ο Ντοναρούμα δεν κατάφερε να διώξει.

Η Σαμπντόρια είχε μία ακόμα ευκαιρία στο φινάλε (95′), με τον Έκνταλ να αστοχεί σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αναλυτικά, η 10η αγωνιστική:

Σάββατο 5/12
Σπέτσια-Λάτσιο 1-2
(15′ Ιμόμπιλε, 33′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς- 64′ Ενζολά)

Γιουβέντους-Τορίνο 2-1
(77′ Μπονούτσι, 89′ Μπονούτσι / 9′ Ενκουλού)

Ίντερ-Μπολόνια 3-1
(16′ Λουκάκου, 45′, 70′ Χακίμι / 67′ Βινιέτο)

Κυριακή 6/12

Βερόνα-Κάλιαρι 1-1
(21’ Τζακάνι-48’ Μαρίν)

Πάρμα-Μπενεβέντο 0-0

Ρόμα-Σασουόλο 0-0

Ουντινέζε-Αταλάντα (αναβλήθηκε)

Κροτόνε-Νάπολι 0-4
(31′ Iνσίνιε, 58′ Λοσάνο, 76′ Ντέμε, 90’+1′ Πετάνια)

Σαμπντόρια-Μίλαν 1-2
(82′ Έκνταλ – 45′ πεν. Κεσί, 77′ Καστιγέχο)

Δευτέρα 7/12
Φιορεντίνα-Τζένοα (21:45)

Η επόμενη (11η) αγωνιστική:

Παρασκευή 11/12
Σασουόλο-Μπενεβέντο (21:45)

Σάββατο 12/12
Κροτόνε-Σπέτσια (16:00)
Τορίνο-Ουντινέζε (19:00)
Λάτσιο-Βερόνα (21:45)

Κυριακή 13/12
Κάλιαρι-Ίντερ (13:30)
Αταλάντα-Φιορεντίνα (16:00)
Μπολόνια-Ρόμα
Νάπολι-Σαμπντόρια
Τζένοα-Γιουβέντους (19:00)
Μίλαν-Πάρμα (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

The post «ΤΡΕΝΟ» η Μίλαν, «απέδρασε» και από τη Γένοβα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE