ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Αυτά είναι τα τηλέφωνα στα οποία μπορείς να καταγγείλεις όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Αυτά είναι τα τηλέφωνα στα οποία μπορείς να καταγγείλεις όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Σύσταση προσωρινής Ομάδας στην Αστυνομία για καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας και εφαρμογής των μέτρων

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την Αστυνομία για την περαιτέρω εντατικοποίηση των μέτρων και την πλήρη εφαρμογή των διαταγμάτων με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Υπουργός Δικαιοσύνης κα Έμιλυ Γιολίτη και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου αποφάσισαν να ενισχύσουν τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών με την Αστυνομία, όπως επίσης και να συσταθεί προσωρινή μονάδα στην Αστυνομία, σε κάθε επαρχία, για καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πέραν των υφιστάμενων διαφόρων τρόπων υποβολής καταγγελιών από πολίτες για παραβίαση των διαταγμάτων, οι πολίτες θα μπορούν είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα να υποβάλλουν παράπονα ή να διαβιβάζουν πληροφορίες που αφορούν παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων από πολίτες, υποστατικά ή επιχειρήσεις στα τηλέφωνα 1460, 22606803 και 22606804 από την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020.

Χρειάζεται συστράτευση και υπευθυνότητα από όλους μας για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, την οποία όλοι μας επιθυμούμε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top