LIKE ONLINE

Η απίστευτη αντίδραση μιας γυναίκας όταν έλαβε τσιτσίδι φωτογραφία της γιαγιάς της – Viral το βίντεο στο TikTok

Η απίστευτη αντίδραση μιας γυναίκας όταν έλαβε τσιτσίδι φωτογραφία της γιαγιάς της – Viral το βίντεο στο TikTok

Άλλο να λαμβάνεις, κατά λάθος, μια γυμνή φωτογραφία ενός αγνώστου κι άλλο της ίδιας της γιαγιάς σου.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Μαρκίτα Γκριν, που δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια της ή τα αυτιά της, όταν είδε την φωτογραφία της γυμνής γιαγιάς της αλλά και το μήνυμα που της έστειλε αμέσως μετά.

Η εγγονή δεν ξέρει πώς να αντιδράσει
Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Tikok, η Μαρκίτα φαίνεται να ακούει το μήνυμα, κουνώντας το κεφάλι της με τα μάτια της κλειστά. Στο χιουμοριστικό βίντεο, η γιαγιά ακούγεται να εξηγεί τι συνέβη.

Όπως λέει: «Είμαι η γιαγιά σου. Ζητώ χίλια συγνώμη. Σου έστειλα φωτογραφίες – κατά λάθος σε σένα. Ήθελα να την στείλω στον σύντροφό μου τον Μπράιαν. Σε παρακαλώ, διέγραψε την φωτογραφία. Όταν κοίταξα το τηλέφωνό μου και το κατάλαβα, ένιωσα τόσο άσχημα. Ήθελα να την στείλω στον Μπράιαν».

Η Μαρκίτα έγραψε στην λεζάντα του viral βίντεο: «Όταν η γιαγιά σου στέλνει γυμνή φωτογραφία της κατά λάθος». Πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συγκεντρωθεί στην δουλειά της, πιθανώς λόγω τραύματος από το όλο θέμα.

Οι χρήστες των social media αντέδρασαν - Άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά στην γυμνή φωτογραφία
Το βίντεο πάντως, έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο TikTok και έχει γίνει επίσης viral στο Twitter. Οι χρήστες, φυσικά, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορούσαν να μην αστειευτούν με το όλο θέμα. Ένα άτομο έγραψε: «Θα άλλαζα το όνομα, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και θα έβρισκα μια νέα οικογένεια». «Δεν μπορώ να το διαγράψω από την τράπεζα μνήμης. Πρέπει να πετάξω όλο το τηλέφωνο» πρόσθεσε κάποιος άλλος ενώ ένας ακόμη ανέφερε: «Η γιαγιά θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι φοράει τα γυαλιά της την επόμενη φορά προτού πατήσει το κουμπί αποστολής».

Άλλοι πάλι, επαίνεσαν την γιαγιά που συνεχίζει να απολαμβάνει την ζωή της. Ένα άτομο σχολίασε: «Λατρεύω το γεγονός ότι η γιαγιά νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και στέλνει γυμνές φωτογραφίες. Δυστυχώς στο λάθος άτομο, αλλά και πάλι θα έπρεπε να της απαντήσει πως είναι όμορφη». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μπράβο γιαγιά! Θα έπρεπε βέβαια να προσέχεις που τις στέλνεις, αλλά μπράβο!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top