ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 37χρονο που έκαψε αυτοκίνητο 53χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 37χρονο που έκαψε αυτοκίνητο 53χρονου

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Λεμεσό. 

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 53χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του. Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο. 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 37χρονου κατοίκου Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE