ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Το ΔΗΚΟ τιμωρεί εργαζόμενους και χύνει κροκοδείλια δάκρυα'

ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Το ΔΗΚΟ τιμωρεί εργαζόμενους και χύνει κροκοδείλια δάκρυα'

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, απαντώντας στο ΔΗΚΟ για τα «περί κακής διαχείρισης της πανδημίας».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Το ΔΗΚΟ, πρωταθλητής στον λαϊκισμό, ανακάλυψε κακή διαχείριση της πανδημίας στην Κύπρο, όταν από το ξέσπασμα της μέχρι σήμερα, η Κύπρος καταγράφει τους καλύτερους δείκτες και τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η πανδημία.

Την ίδια ώρα, η κυπριακή οικονομία ήταν, λόγω της συνετούς πολιτικής της Κυβέρνησης και της ανάπτυξης που επέφερε στον τόπο, σε θέση να στηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Γεγονός που αναγνωρίζεται από τους Κύπριους πολίτες.

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα το ΔΗΚΟ που για ένα γινάτι και επειδή θέλει να εμπλέξει στην προεκλογική του εκστρατεία ανεξάρτητο κρατικό αξιωματούχο, αποφάσισε να τιμωρήσει την κυπριακή οικονομία, τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και όλες αυτές τις επιχειρήσεις μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, για τις οποίες τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα, καταψηφίζοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.

Είναι, τουλάχιστον, εμπαιγμός των πολιτών και βάναυση κακοποίηση της κοινής λογικής να εισηγείται το ΔΗΚΟ οικονομικά μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας, την ώρα που αποφάσισε να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Το θέατρο του παραλόγου κάποτε θα πρέπει να τερματιστεί. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top