ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βασίλισσα» της Μαδρίτης η Ρεάλ

«Βασίλισσα» της Μαδρίτης η Ρεάλ

 

Κάθε φορά που αυτή η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αυτή η ομάδα έχει έναν μαγικό τρόπο να… ανασταίνεται, να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της. Από εκεί που η Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν στα σχοινιά και ο Ζινεντίν Ζιντάν έτοιμος για ταμείο ανεργίας, αίφνης η βασίλισσα βρίσκεται καβάλα στο άλογο.

Με πειστικό τρόπο πήρε τον πρώτο τελικό του φετινού Champions League απέναντι στην Γκλάντμπαχ, με ακόμα πιο πειστικό έσπασε το αήττητο της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) και έδειξε ακόμα μία φορά πως όποιος θέλει να της πάρει τον τίτλο, πρέπει να την κερδίσει πρώτα.

Το μάτι των παικτών του Ζιζού γυάλιζε. Για την ακρίβεια θύμιζε το βλέμμα των παικτών της Ατλέτικο τα προηγούμενα χρόνια. Από το πρώτο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε από τον λαιμό τους ροχιμπλάνκος κι έδειξε ότι το παιχνίδι αυτό ήταν δικό της.

Το έδειξαν αυτό οι μονομαχίες 50-50, το πάθος σε κάθε φάση, η διάθεση των μερένγκες να είναι το αφεντικό, να παίξουν μπάλα. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η διαφορά ήταν σοκαριστική.

Το τούβλο του Μπενζεμά στο 9ο λεπτό βρήκε στα ακροδάχτυλα του Όμπλακ και τράνταξε το δοκάρι της Ατλέτικο, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Κασεμίρο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Θα περίμενε κανείς το γκολ να αφυπνίσει τους φιλοξενούμενους, όμως το πρώτο μέρος ήταν ένας αληθινός μονόλογος, της «βασίλισσας», οι παίκτες του Σιμεόνε δεν μπορούσαν να περάσουν το κέντρο, έδειχναν σε άλλο γήπεδο.

Η τριάδα Καρβαχάλ, Λούκας, Μόντριτς έκανε ότι ήθελε από δεξιά και παρότι η Ρεάλ δεν έκανε πολλές καθαρές καθαρές φάσεις, οι τρεις αλλαγές του Σιμεόνε στο ημίχρονο δείχνουν ότι δεν του άρεσε τίποτα από αυτά που έβλεπε.

Η Ατλέτικο γλίτωσε στο τσακ το πέναλτι σε ανατροπή του Κρόος χιλιοστά έξω από την περιοχή (50’), έχασε την πρώτη της καλή στιγμή με τον Λεμάρ (57’), όμως δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα λίγο αργότερα.

Ο Καρβαχάλ πήρε το ριμπάουντ από μία απομάκρυνση και με ένα… τούβλο, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά την πλάτη του Όμπλακ για το 2-0 (63’)! Με εξαίρεση μία κεφαλιά του Κόκε (81’) που σταμάτησε πάνω στον Κουρτουά, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα στο παιχνίδι και μοιραία είδε το φετινό αήττητο της να σπάει, με την βασίλισσα να χάνει χρυσή ευκαιρία για κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Λούκας Βάθκεθ είδε τον Όμπλακ να του στερεί το 3-0 με εκπληκτική επέμβαση στο 90ό λεπτό.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Βασίλισσα» της Μαδρίτης η Ρεάλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top