ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βερόνα για μεγάλα πράγματα, «γονάτισε» και τη Λάτσιο

Βερόνα για μεγάλα πράγματα, «γονάτισε» και τη Λάτσιο

Σε ακόμη μία έδρα μεγάλης ομάδας έμεινε όρθια η σπουδαία Βερόνα, επικρατώντας με 2-1 επί της Λάτσιο στο «Ολίμπικο».

Τρελαίνει κόσμο η τρομερή Βερόνα!

Η ομαδάρα που έχει φτιάξει ο Ιβάν Γιούριτς, ο οποίος αποδεικνύεται μετρ στην τακτική, έμεινε όρθια σε ακόμη μία έδρα μεγάλης ομάδας. Μετά τις ισοπαλίες σε Γιουβέντους, Μίλαν και το «διπλό» επί της Αταλάντα, η Βερόνα πέρασε και από την έδρα της Λάτσιο επικρατώντας με 2-1 στο «Ολίμπικο» για να μπει εξάδα και να βρεθεί στο -1 από την τετράδα!

Τραγωδία η άμυνα της Λάτσιο για ένα ακόμη παιχνίδι, δέχτηκε πολύ εύκολα γκολ κάνοντας παιδαριώδη λάθη και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αρκετές ευκαιρίες της στην επίθεση, μένοντας στην 8η θέση και στους 17 βαθμούς.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο ματς, προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ αλλά οι παίκτες της τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια, με τον Ιμόμπιλε δις και τον Μιλίκνοβιτς-Σάβιτς άλλη μια φορά να μην μπορούν να βρουν εστία! Όσο περνούσε η ώρα, όμως, η Βερόνα άρχιζε να ισορροπεί τον αγώνα, να τον πηγαίνει εκεί που θέλει, στη δύναμη και στις μονομαχίες δηλαδή, και να… σβήνει τον ρυθμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 45ο λεπτό οι γηπεδούχοι… πάγωσαν, ότι ο Ντι Μάρκο έκανε το διαγώνιο σουτ που είχε κατεύθυνση εκτός εστίας αλλά ο Λατσάρι στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 της Βερόνα!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έπρεπε να αντιδράσει, να βρει το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης και μετά να κυνηγήσει την ανατροπή! Έτσι κι έγινε! Ο Λατσάρι βρήκε τον Καϊσέδο στα όρια της περιοχής, που ρόλαρε στην πλάτη ενός αντιπάλους και με τρομερό σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σιλβέστρι για το 1-1 στο 56ο λεπτό!

Το ματς, πλέον, έπαιρνε νέα τροπή και η Λάτσιο ήταν αυτή που, θεωρητικά, είχε το πάνω χέρι για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πλησιάσει την τετράδα. Ο Μάρουσιτς, όμως, στο 67ο λεπτό έκανε τραγικό γύρισμα προς τον Ρέινα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ταμέζε, τον πέρασε με ένα πάρσιμο της μπάλας και σε κενή εστία σκόραρε για το 2-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε σε καμία περίπτωση, με τους Άκπα-Άκπρο, Κορέα και Ιμόμπιλε να τα βάζουν με την τύχη τους και με τον… Σιλβέστρι, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει το σπουδαίο εκτός έδρς τρίποντο για την ομάδα του!

Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική:

Παρασκευή 11/12
Σασουόλο-Μπενεβέντο 1-0
(8′ Μπεράρντι)

Σάββατο 12/12
Κροτόνε-Σπέτσια 4-1
(7′, 90+6′ Μεσίας, 49′ Ρέτσα, 56′ Ενρίκε – 18′ Φαρίας)

Τορίνο-Ουντινέζε 2-3
(66′ Μπελότι, 67′ Μπονατσόλι / 21′ Πουσέτο, 54′ Ντε Πάουλ, 69′ Νεστορόφσκι)

Λάτσιο-Βερόνα 1-2
(56′ Καϊσέδο / 45′ αυτ. Λατσάρι, 67′ Ταμέζε)

Κυριακή 13/12
Κάλιαρι-Ίντερ (13:30)
Αταλάντα-Φιορεντίνα (16:00)
Μπολόνια-Ρόμα
Νάπολι-Σαμπντόρια
Τζένοα-Γιουβέντους (19:00)
Μίλαν-Πάρμα (21:45)

Η επόμενη (12η) αγωνιστική:

Τρίτη 15/12
Ουντινέζε-Κροτόνε (19:30)
Μπενεβέντο-Λάτσιο (21:45)

Τετάρτη 16/12
Γιουβέντους-Αταλάντα (19:30)
Βερόνα-Σαμπντόρια (21:45)
Ίντερ-Νάπολι
Τζένοα-Μίλαν
Φιορεντίνα-Σασουόλο
Σπέτσια-Μπολόνια
Πάρμα-Κάλιαρι

Πέμπτη 17/12
Ρόμα-Τορίνο (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Βερόνα για μεγάλα πράγματα, «γονάτισε» και τη Λάτσιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top