ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τιμούρ Κετσπάγια εάν θα φύγει από την Ανόρθωση και εάν θα αναλάβει την Εθνική Γεωργίας

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τιμούρ Κετσπάγια εάν θα φύγει από την Ανόρθωση και εάν θα αναλάβει την Εθνική Γεωργίας

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της Γεωργίας, ο οποίος αναφέρθηκε κατά το πόσο θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Όχι, πραγματικά όχι, δεν θέλω να επιστρέψω… Δεν είμαι άνεργος και έχω ήδη δουλειά. Δεν μου αρέσει όταν κάνεις κάτι να το αφήνεις στη μέση του δρόμου. Ακόμα και τότε όταν ήμουν για πρώτη φορά στην Εθνική, είχα ήδη δύο ομάδες που βρίσκονταν στο Τσάμπιονς Λιγκ και με κάλεσαν, αλλά δεν έφυγα. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι καλό όσον αφορά στην ανάπτυξή μου ως προπονητής, αλλά δεν φεύγω από την Ανόρθωση.  Ακόμα και τώρα με καλούν από διαφορετικές χώρες και μου προσφέρουν δουλειά, αλλά δεν θα αφήσω την Ανόρθωση και τη δουλειά που ξεκίνησα στη μέση του δρόμου» ανέφερε ο Γεωργιανός κόουτς της ομάδας της Αμμοχώστου.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: 

Η… άλλη Κυρία στον δρόμο μακριά από το «κάστρο» της – Η ακτινογραφία των χαμένων βαθμών

 

The post Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τιμούρ Κετσπάγια εάν θα φύγει από την Ανόρθωση και εάν θα αναλάβει την Εθνική Γεωργίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top