ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Ευρωπαϊκό έπιασε τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Το Ευρωπαϊκό έπιασε τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση έπιασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, επικρατώντας το Σάββατο (12/12) του ΑΠΟΕΛ, εκτός έδρας, με 24-15, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η πανεπιστημιακή ομάδα ανέβηκε στους 11 βαθμούς, όσους έχει και ο Παρνασσός, με τον οποίο πλέον έχουν ίδιο αριθμό αγώνων – και οι δύο έχουν να δώσουν αγώνα με τον Προοδευτικό στην Πάφο. Στη 10η αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι 4ος με 7 βαθμούς, στο +3 από τον Προοδευτικό που έχει πλέον δύο αγώνες λιγότερους. Στην τελευταία αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την Sabbianco Ανόρθωση, ενώ ο Προοδευτικός υποδέχεται το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς.

Ακόμα και με ήττα οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι τέταρτοι, αν ο Προοδευτικός δεν κερδίσει δύο εκ των τριών αγώνων που έχει να δώσει (όλοι στην Πάφο), καθώς υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο παιχνίδι στον Άγιο Δομέτιο ήταν από την αρχή υπόθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου το οποίο προηγήθηκε με 13-7 στο ημίχρονο. Για τους νικητές ο Τσακουρίδης έβαλε έξι γκολ, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ τέσσερα σημείωσε ο Στεφάνου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 Αγώνες)

1. Sabbianco Ανόρθωση 243 – 164 16
2. Παρνασσός Στροβόλου 235 – 181 11
3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 195 – 169 11
4. ΑΠΟΕΛ 200 – 238 7 **
5. Προοδευτικός Πάφου 165 – 219 3 *
6. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 156 – 223 0

* Σε 7 Αγώνες
** Σε 9 αγώνες

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Παρνασσός Στροβόλου
Sabbianco Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ
Προοδευτικός Πάφου – Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς

– Για τη 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Κατηγορίας, ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου κέρδισε 31-28 εκτός έδρας τον ΑΟ Αραδίππου και είναι πρώτος, αήττητος (τρεις νίκες, μια ισοπαλία).

Μεσοβδόμαδα θα γίνουν οι αγώνες:

Ελληνισμός Ακακίου – ΘΟΪ Αυγόρου (16/12 – 20:30), ΕΝ Αγίας Βαρβάρας – ΑΟ Ανθούπολης (17/12 – 17:45), Απόλλων Αγίου Παύλου – Πανελλήνιος (17/12 – 20:30).

The post Το Ευρωπαϊκό έπιασε τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top