Λέει ΝΑΙ η Εκτελεστική στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ – Συζητούν ΑΛΛΑΓΕΣ στο πρωτόκολλο

Λέει ΝΑΙ η Εκτελεστική στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ – Συζητούν ΑΛΛΑΓΕΣ στο πρωτόκολλο

Εντός της ημέρας θα εξετάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ (θα συνεδριάσουν On line), το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, να μην αγωνιστεί ξανά εντός του 2020, επειδή έχουν πληγεί σοβαρά από τον κορωνοϊό. 

Πέραν του ότι δεν έχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να ανεβάσουν ούτε παιδιά από την εφηβική ομάδα, γιατί τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε αδράνεια η ομάδα Κ-19.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το αίτημα της διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων, θα γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των μελών της Εκτελεστικής.

Παράλληλα, βγαίνουν πληροφορίες, ότι οι “σοφοί” της Ομοσπονδίας, θα συζητήσουν το ενδεχόμενο μερικών διαφοροποιήσεων στο πρωτόκολλο υγείας.

Αναφερόμαστε φυσικά στους… ειδικούς κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί την εποχή της πανδημίας.

The post Λέει ΝΑΙ η Εκτελεστική στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ – Συζητούν ΑΛΛΑΓΕΣ στο πρωτόκολλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE