ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίδρωσε αλλά κέρδισε η Μπάρτσα

Ίδρωσε αλλά κέρδισε η Μπάρτσα

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ – 19η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΌΝΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νοόυ

Η Μπαρτσελόνα ίδρωσε απέναντι στη Σοσιεδάδ αλλά νίκησε με 2-1 και πλησίασε την κορυφή. Στο 8ο λεπτό ο Άλμπα σέντραρε και ο Γκριεζμάν πλάσαρε άουτ. Λίγο μετά (|10′) η Μπάρσα απείλησε με κεφαλιά του Πέδρι. Ο Μέσι στο 23′ ελευθερώθηκε αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Παρότι οι Καταλανοί πίεζαν στο 28′ ήταν η Σοσειδάδ που σκόραρε. Ο Πόρτου έκοψε για τον Γουίλιαν Χοσέ και αυτός προ κενής εστίας έκανε το 0-1. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε άμεσα καθώς στο 31′ ο Άλμπα με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μερίνο. Στο 37′ ο Γκριεζμάν απέφυγε και τον Ρεμίρο αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά ο Μπρέιθγουεϊτ βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε άουτ. Ο Ντε Γιόνγκ σκόραρε στο 43’με κοντινό πλασέ. Ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι αλλά το VAR έδειξε ότι είχε κάνει λάθος και έτσι ήρθε το 2-1.

Νωρίς στο β’ μέρος (48′) ο Μέσι έκανε την κούρσα αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο. Στο 55′ ο Άλμπα έκανε συρτή σέντρα σουτ και ο Γκριεζμάν πάνω στη γραμμή αντί να σκοράρει έστειλε την μπάλα στον Μερίνο. Δευτερόλεπτα μετά βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ των «τσούρι ουρδίν» και δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Σοσιεδαδ είχε καλή φάση στο 73′ όταν ο Ισάκ πιεζόμενος δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά. Έξι λεπτά μετά ο Μονρεάλ εκτέλεσε από κοντά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 84′ οι Βάσκοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία όταν ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» στο σουτ του Γουίλιαν Χοσέ και στην επαναφορά στο πλάσαρε του Ισάκ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Μπουσκέτς (66’Αλενιά), Άλμπα, Πέδρι (74’Πιάνιτς), Ντε Γιόνγκ, Μινγκέθα (79’Λανγκλέ), Μπρέιθγουεϊτ. Γκριεζμάν (66’Τρινκάο), Μέσι.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Λε Νορμάντ (85’Σανιά), Θουμπελδία, Ιγκόρ, Γκοροσαβέλ, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Γκεβάρα (57’Ναβάρο), Πορτού (64’Ισάκ), Γουίλιαν Χοσέ, Γιανουζάι (57’Μπαλενεντσέα).

Πηγή: www.aek365.org

The post Ίδρωσε αλλά κέρδισε η Μπάρτσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top