Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Η 42χρονη πριγκίπισσα είναι πραγματικά αγνώριστη με το μισοξυρισμένο κεφάλι της και πολλοί έσπευσαν να της αποδώσουν τον χαρακτηρισμό «πανκ».
Η μητέρα δυο παιδιών έδειξε τη νέα της κουπ σε χριστουγεννιάτικο event στο παλάτι του Μονακό, αφήνοντας τον κόσμο άφωνο.
Στιλίστες και κομμωτές ανά την υφήλιο δεν χάρηκαν ωστόσο με τη νέα εμφάνισή της, αποκαλώντας το στιλ «απαίσιο». Άλλος είπε πως είναι σαν να έκαναν τα δυο δίδυμα της πριγκίπισσας, ηλικίας 6 ετών.
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην ολυμπιακή κολυμβήτρια κόβει κοντά τα μαλλιά της, εδώ έχουμε το πιο τολμηρό κούρεμα που έκανε ποτέ γαλαζοαίματη της Ευρώπης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις