ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή για Καρμιώτισσα στα ματς που της ΑΡΕΣΟΥΝ – Μονόδρομος το τρίτο σερί τρίποντο για την ανεβασμένη Ομόνοια

Επιστροφή για Καρμιώτισσα στα ματς που της ΑΡΕΣΟΥΝ – Μονόδρομος το τρίτο σερί τρίποντο για την ανεβασμένη Ομόνοια

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (18/12, 18:00) στο “Στέλιος Κυριακίδης”, όπου η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί την Ομόνοια στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα είναι φυσικά το αουτσάιντερ, αλλά έχει αποδείξει φέτος πως της αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος “τίτλος”, αφού την… βρίσκει με τους “μεγάλους”, τους οποίους όχι μόνο ζόρισε στον Α΄ γύρο κάνοντας και πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά πήρε από αυτούς και σημαντικούς πόντους και μάλιστα, θα μπορούσε η βαθμολογική συγκομιδή της κόντρα στις ομάδες του λεγομένου BIG-6 να ήταν μεγαλύτερη!

Με “όπλο” λοιπόν την πολύ καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που βγάζει κόντρα σε αυτές τις ομάδες, η Καρμιώτισσα θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια, για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, την οποία έχει μεγάλη ανάγκη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών κόντρα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτήν.

Ο Χρύσης Μιχαήλ έχει δείξει πως ξέρει να “διαβάζει” πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια και ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα εφαρμόσουν πιστά το πλάνο του, για να μπορέσει η ομάδα του να έχει βαθμολογικό κέρδος κόντρα στα προγνωστικά.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η νίκη είναι μονόδρομος για την Ομόνοια, για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των προπορευόμενων ομάδων, για να μειώσει τις μεταξύ τους διαφορές.

Οι “πράσινοι” δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Πάφο την περασμένη Δευτέρα (14/12), αλλά πήραν το ζητούμενο και πλέον, ο Χένινγκ Μπεργκ, θα επιδιώξει να λύσει έναν μεγάλο… γρίφο που ταλαιπώρησε αφάνταστα το “τριφύλλι” στον Α΄ γύρο, που είναι οι κλειστές άμυνες των λεγόμενων μικρών ομάδων, αν και η Καρμιώτισσα κόντρα στους μεγάλους, συνήθως παίζει πιο ελεύθερα και δεν αμύνεται μαζικά με στόχο την ισοπαλία.

Ο Νορβηγός τεχνικός ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τους τρόπους που θα επιδιώξουν οι “πράσινοι” να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο, αγωνιστική πειθαρχία και απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, για να επιβάλουν το ρυθμό και την ανωτερότητα τους και να μην επιτρέψουν στην Καρμιώτισσα να πιστέψει ότι μπορεί να έχει βαθμολογικό κέρδος από αυτό το ματς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/12), με τον Μπεργκ να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες, χωρίς περαιτέρω (επίσημη) ενημέρωση για το ποιοι παίκτες βρίσκονται σε αυτήν…

Παρασκευή, 18.12.2020 / 18:00
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΟΜΟΝΟΙΑ
Στάδιο: «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ»
Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β΄Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Χριστοφή Τιμόθεος
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

The post Επιστροφή για Καρμιώτισσα στα ματς που της ΑΡΕΣΟΥΝ – Μονόδρομος το τρίτο σερί τρίποντο για την ανεβασμένη Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top