Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Επειδή άλλαξε προπονητή δεν σημαίνει ότι άλλαξε συνήθειες. Τα αμυντικά κενά βγάζουν μάτι, κάθε κατεβασιά του αντιπάλου μυρίζει γκολ. Το βράδυ ήταν ιστορικό για το νέο παιδί – θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Γιουσουφά Μουκοκό, αλλά ως εκεί.

Ο μικρός σε ηλικία 16 ετών και 28 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga, όμως το γκολ του συνδυάστηκε με ήττα για τους Βεστφαλούς. Η εκπληκτική Ουνιόν Βερολίνου βρήκε δύο γκολ από ισάριθμα κόρνερ και με το 2-1 πλησίασε στον πόντο την Ντόρτμουντ στην ζώνη του Champions League!

Ο νέος προπονητής Έντιν Τέρζιτς άλλαξε την ψυχολογία, όχι όμως και την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Από δύο εκτελέσεις κόρνερ και ισάριθμες κακές αντιδράσεις της άμυνας του ο Αβονίγι (57’) και ο Φρίντριχ (78’) σκόραραν δύο φορές, κόντρα στην ροή του ματς.

Η Ντόρτμουντ είχε ισοφαρίσει άμεσα με ένα τρομερό αριστερό βολέ του Μουκοκό (60’), όμως για μία ακόμα φορά ήταν φλύαρη, αναποτελεσματική, δείχνοντας ότι δεν έχει φέτος εκείνο το μέταλλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Έγραψε ιστορία ο Μουκοκό, TΡΑΓΩΔΙΑ η Ντόρτμουντ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE