ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη επιτελείου Μισέλ με κράτη - μέλη για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη επιτελείου Μισέλ με κράτη - μέλη για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του επιτελείου του συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για να εξετάσει την κατάσταση που δημιουργείται από τη μετάλλαξη του κορωνοϊού και τα σχετικά μέτρα που λαμβάνουν τα κράτη - μέλη για τις μετακινήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην τηλεδιάσκεψη μετέχουν και εκπρόσωποι των κρατών - μελών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες, "ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου συγκάλεσε απόψε μια τηλεδιάσκεψη των μελών του επιτελείου του με στόχο την την ανταλλαγή πληροφοριών σε επίπεδο πρωτευουσών σχετικά με την τελευταία εξέλιξη σχετικά με την μετάλλαξη του κορωνοϊού και τα σχετικά μέτρα".

Όπως ανακοινώθηκε, η Γερμανική Προεδρία του Συμβουλίου των Κρατών Μελών συγκάλεσε εκτάκτως για τις 11:00 τοπική ώρα Βρυξελλών το πρωί της Δευτέρας, την επιτροπή του μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων της ΕΕ, IPCR, με αντικείμενο το συντονισμό σε επίπεδο ΕΕ της απόκρισης των Κρατών Μελών στη νέα μετάλλαξη του ιού στο ΗΒ.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top