ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ πριν το Ομόνοια-Ανόρθωση: Ιδιαίτερη στιγμή – Τζίμης για… πρώτη φορά στο ΓΣΠ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ πριν το Ομόνοια-Ανόρθωση: Ιδιαίτερη στιγμή – Τζίμης για… πρώτη φορά στο ΓΣΠ!

Για πρώτη φορά αντίπαλος της Ομόνοιας στο ΓΣΠ ο Δημήτρης Χριστοφή, αφού είναι στην αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης για το μεγάλο ντέρμπι.

Ο Κύπριος εξτρέμ αποχώρησε με πάταγο από την Ομόνοια τον Ιανουάριο του 2020 και έβαλε τον φοίνικα στο στήθος.

Στο ματς του Α’ γύρου στο «Παπαδόπουλος» αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Ομόνοια και μάλιστα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο φινάλε να χαρίσει τη νίκη στην Ανόρθωση.

Δείτε επίσης: «Λυπήθηκε» την Ομόνοια ο Χριστοφή – Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του στο 90΄+2΄! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον σήμερα για δεύτερη φορά τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και για πρώτη φορά στο ΓΣΠ, το γήπεδο που ουσιαστικά ήταν η έδρα του στην Κύπρο για χρόνια.

Δείτε φωτογραφία:

The post ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ πριν το Ομόνοια-Ανόρθωση: Ιδιαίτερη στιγμή – Τζίμης για… πρώτη φορά στο ΓΣΠ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE