ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: ΑΕΚ – Καρμιώτισσα (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

LIVE: ΑΕΚ – Καρμιώτισσα (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

LIVE ενημέρωση για τον αγώνα ΑΕΚ – Καρμιώτισσα:

 

 

 

 

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

ΑΕΚ Λάρνακας (Αυγουστή): Τόνιο, Θάντι, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Γκονζάλεθ, Σπόλιαριτς, Σπιρόφσκι, Ακοράν, Τολεμές, Τρισκόφσκι, Ναράνχο.

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (Μιχαήλ): Κυριακίδης, Μπαράνοφ, Παχίπης, Ρέινολντς, Χρήστου, Μπαρκάν, Πέρεζ, Μ. Σάσι, Ρομό, Ι. Σάσι, Μαλεκκίδης.

Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Οι δύο ομάδες έχουν δώσει 14 αντί 15 παιχνίδια, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην 5η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα είναι στη 12η θέση με 11.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο “ΑΕΚ Αρένα” και θα ξεκινήσει στις 18:00, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Καρμιώτισσα, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com.

The post LIVE: ΑΕΚ – Καρμιώτισσα (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top