Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος»

Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος»

Η Μακάμπι Χάιφα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την προσπάθεια για την απόκτηση του Ομέρ Ατζίλι από τον ΑΠΟΕΛ

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ, αναφέρει πως ο μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, «αρέσει» εδώ και καιρό στην ομάδα, με τους οπαδούς να θέλουν τη μεταγραφή του και τον πρόεδρο να έχει τον τελευταίο λόγο αν θα προχωρήσει ή όχι. Όπως τονίζεται, πιστεύουν πως θα είναι καταλυτικός παράγοντας και θα γίνει ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής τα επόμενα χρόνια και «προκρίνουν» το να ενταχθεί στο ρόστερ.

Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει από το όλο δημοσίευμα, είναι πως από τη γειτονική χώρα, υπογραμμίζουν πως ο Ατζίλι διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Δεν το βάζουν κάτω για Ατζίλι: «Διαπραγματεύεται με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE