Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο Ζοάν Λαπόρτα φιγουράρει στην κορυφή των υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα.

Σε έναν μήνα θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα για την ανάδειξη νέου προέδρου, ύστερα από την αποχώρηση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου που αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής τους προηγούμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, στις 24 Ιανουαρίου έχει οριστεί η εκλογική διαδικασία, με τους Βίκτορ Φοντ, Τζόρντι Φαρέ, Τόνι Φρέισα, Λουίς Φερνάντεθ Αλά, Αγκούστι Μπενεντίτο, Πέρε Ριέρα και Ζοάν Λαπόρτα να έχουν θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του καταλανικού συλλόγου.

Σε δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί από Μέσα που στηρίζουν τους «μπλαουγκράνα» προκύπτει πως ο Λαπόρτα είναι το απόλυτο ποσοστό, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 78,1%! Αρκετά… πίσω είναι οι Φοντ και Φαρέ με 9,7% και 2,4%, αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Αυτός είναι το ΦΑΒΟΡΙ για την προεδρία της Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE