LIFESTYLE

Κυριάκος Πελεκάνος: Η σπαρακτική φωτο απο τα τελευταία Χριστούγεννα με την μαμά του

Κυριάκος Πελεκάνος: Η σπαρακτική φωτο απο τα τελευταία Χριστούγεννα με την μαμά του

DATA[

Το βράδυ των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Πελεκάνος συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με μια σπαρακτική φωτογραφία με την μητέρα του και την οικογένεια του τα Χριστούγεννα πριν απο 4 χρόνια αλλά και με μια εικόνα απο τα φετινά τους Χριστούγεννα. Οπως θα δείτε στις δυο εικόνες λείπει η μαμά του μιας και ήταν τα τελευταία της Χριστούγεννα. Το μήνυμα του Κύπριου personal trainer συγκίνησε ακόμη περισσότερο.
«Για μας τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Αλλιώς μάθαμε να τα γιορτάζουμε, αλλιώς τα περνούμε τα τελευταία 3 χρόνια. Αλλά αυτό που βασανίζει το μυαλό μας αυτή την μέρα και μας κάνει να γινόμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί για να δείχνουμε δυνατοί μπροστά στα μωρά μας,είναι αυτό που μας κρατάει μαζί ,δεμένους και δυνατούς ο ένας για τον άλλο… και δείχνει ακόμα μια φορά το μεγαλείο της μάμας και πως κατάφερε να μας μάθει το αίσθημα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . Λείπει, και γαμώτο λείπει πάρα πολλά ειδικά έτσι μέρες. Γι’αυτό , όσοι είσαστε τυχεροί και έχετε τους γονείς σας ,αγκαλιάστε τους , φιλήστε τους και περάστε όσο παραπάνω χρόνο μπορείτε μαζί τους γιατί ποτέ δεν ξέρετε τα σχέδια που έχει ο Θεός. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας, με υγεία ,τύχη και λίγη αγάπη για τους γύρω μας…»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top