ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν κρατώντας μαχαίρι και... ψαλίδι - Συμμορία από δύο γυναίκες και έναν άνδρα

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν κρατώντας μαχαίρι και... ψαλίδι - Συμμορία από δύο γυναίκες και έναν άνδρα

Υπόθεση ληστείας , παράνομης εισόδου σε περιουσία, μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου , κοινής επίθεσης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη τριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 15:00 χτες Τετάρτη (30/12) το απόγευμα , 27χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι νωρίτερα ενώ βρισκόταν με την σύζυγο του ηλικίας 31 χρόνων σε γειτονικό διαμέρισμα γνωστού τους προσώπου , μετέβη στο διαμέρισμα 22χρονος μαζί με άλλες δύο γυναίκες άγνωστες στον παραπονούμενο , της μίας γνώριζε μόνο το όνομα της ,και με την απειλή μαχαιριού ο 22χρονος απέσπασε από τον ίδιο ένα τσαντάκι που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Επίσης ο ύποπτος απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και 400 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας του παραπονούμενου που βρισκόταν στον καναπέ του διαμερίσματος . Κατά την διάρκεια του περιστατικού ο 22χρονος ύποπτος φέρεται , σύμφωνα με την καταγγελία να επιτέθηκε στον 27χρονο παραπονούμενο και στην σύζυγο του τελευταίου . Συγκεκριμένα χτύπησε με τα χέρια του τον παραπονούμενο στο πρόσωπο και έσπρωξε την γυναίκα του. Επίσης η μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με τον 22χρονο κρατούσε ψαλίδι όμως δεν το χρησιμοποίησε για οποιοδήποτε σκοπό.

Οι τρεις ύποπτοι ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο παραπονούμενοι ο 27χρονος και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού εξετάστηκαν έλαβαν εξιτήριο.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του υπόπτου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 22χρονου . Αυτός , εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 22:30 χτες το βράδυ , και συνελήφθη.

Μετά την σύλληψη του η Αστυνομία μετέβη στο διαμέρισμα του 22χρονου όπου εντόπισε δύο γυναίκες ηλικίας 34 ετών και 47 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν ένα μαύρο τσαντάκι , το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και άλλα μικρά ποσά σε χαρτονομίσματα συναλλάγματος. Επίσης σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 22χρονος ύποπτος εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο. Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα ανευρεθέντα πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Εναντίον των δυο γυναικών που ήταν στο διαμέρισμα του υπόπτου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν. Τα τρία πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top