ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για το μέλλον του ο Μπεν Σαχάρ – Τι είπε για Ατζίλι, Ζεράλδες, Μακάρθι και όχι μόνο

Μίλησε για το μέλλον του ο Μπεν Σαχάρ – Τι είπε για Ατζίλι, Ζεράλδες, Μακάρθι και όχι μόνο

Δηλώσεις στο Sport5 του Ισραήλ παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μπεν Σαχάρ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ:«Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα τεράστιος σύλλογος που προσπαθεί πάντα να είναι στο Champions League και στο Europa League. Φέτος δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις στην Ευρώπη και δεν προχωρήσαμε στην επόμενη φάση, τότε τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα. Σε πολλά μέρη που ήμουν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, αλλά είμαι άνθρωπος που δεν τα παρατά».

Για το μέλλον: «Θέλω να μείνω εδώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά θέλω να μείνω. Έχω συμβόλαιο δύο χρόνων. Δεν είχα χρόνο να δείξω την ικανότητά μου, θέλω να αφήσω το σημάδι μου. Μπορεί κάποια στιγμή να θέλω άλλα πράγματα, οπότε θα το σκεφτώ αν δω άλλη πρόταση. Το μυαλό μου είναι εδώ τώρα. Δεν είχα καλή προετοιμασία και αυτό επηρέασε την προσαρμογή μου».

Για το επιθετικό πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ: «Ο προπονητής μας ψάχνει για επιθετικούς, αλλά είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε την επίθεση γιατί δύσκολα δημιουργούμε φάσεις. Δεν μπορώ να πάρω την μπάλα από τους μέσους, πρέπει να φτιάξω εγώ φάσεις. Για τους άλλους επιθετικούς παίκτες είναι επίσης δύσκολο, υπάρχει κάτι εδώ που πρέπει να λύσουμε ως ομάδα. Όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερα τις συνθήκες και πόσο μεγάλο είναι αυτό το κλαμπ. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, γιατί αν δεν κερδίσεις είναι χάος. Το όριο πίεσης είναι πολύ υψηλό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Μικ Μακάρθι: «Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την προφορά του. Το 90% των παικτών έχει δυσκολία. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής και καταλαβαίνει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει το τυπικό αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι καλός προπονητής και θέλω να μάθω από αυτόν. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν, έκαναν μια επανάσταση εδώ το καλοκαίρι και γι’ αυτό ο σύλλογος δυσκολεύεται. Άλλαξαν 16 παίκτες, και είναι δύσκολο για όλους να συνδεθούν».

Για τον Ατζίλι που σκέφτεται την επιστροφή στο Ισραήλ: «Ο Ομέρ περνά δύσκολα όσο όλοι οι άλλοι, αλλά αυτές είναι οι αποφάσεις του. Εάν υπάρχει μια ομάδα στη χώρα που θέλει να πάει και θα του κάνει καλό».

Για τον Ζεράλδες που μπορεί επίσης να βρεθεί πίσω στο Ισραήλ: «Δεν ξέρω. Μιλάω μόνο με δύο Ισραηλινούς».

Για το 2020: «Είχα πολλά περισσότερα να δώσω. Τα πέντε χρόνια μου στην Μπερ Σεβά ήταν καταπληκτικά. Σημείωσα πολλά σημαντικά γκολ και κέρδισα τίτλους. Ήταν μια καλή χρονιά, αλλά τους τελευταίους μήνες δεν σκόραρα όπως θα ήθελα. Αισθάνομαι καλά και ικανός και πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα μου χαμογελάσει».

Για πιθανή επιστροφή στην Χάποελ Τελ Αβίβ: «Άκουσα ότι η Χάποελ ενδιαφέρεται, μεγάλωσα με την ομάδα. Αν υπάρξει κάτι νέο, θα ξέρετε».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Μίλησε για το μέλλον του ο Μπεν Σαχάρ – Τι είπε για Ατζίλι, Ζεράλδες, Μακάρθι και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top