ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οσασούνα και Αλαβές αποχαιρέτησαν το 2020 με ισοπαλία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Οσασούνα και Αλαβές αποχαιρέτησαν το 2020 με ισοπαλία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΛΑΒΕΣ: 1-1

Γήπεδο: Ελ Σαδάρ

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Οσασούνα και Αλαβές στο τελευταίο μα του 2020 όχι μόνο στη La Liga αλλά και γενικά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο 7ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μπούντιμιρ από αριστερά, σταμάτησε στο δοκάρι της Αλαβές, ενώ στο 9’ ο Ρουμπέν ανέτρεψε τον Ντέιβερσον λίγο έξω από την περιοχή και ο Χάιμε Λάτρε τον απέβαλλε.

Το ματς δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό και η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 33ο λεπτό, με τον  Ρουμπέν Γκαρσία να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Πατσέκο να του λέει όχι.

Και μάλιστα στο 45+4’ η Οσασούνα άγγιξε το γκολ καθώς το πανέμορφο φάουλ του Ρουμπέν Γκαρσία, σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πατσέκο που είχε μείνει άγαλμα. Και στο 68ο λεπτό η Οσασούνα έφυγε στην κόντρα, ο Γκαγιέγκο έστρωσε στον Τόρες που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Ωστόσο στο 73’ ο Χοσέλου κέρδισε πέναλτι από τον Όιερ και ο Λούκας Πέρεθ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

Στο 86ο λεπτό ο Ερέρα έσωσε μετά από σουτ του Ταβάρες από δεξιά και στο 89’ η κεφαλιά του Νταβίντ Γκαρσία, πέρασε μόλις έξω.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν, Χουάν Κρουθ, Νταβίντ Γκαρσία, Αριδάνε, Νάτσο Βιδάλ, Όιερ, Ρουμπέν Γκαρσία, Μονκαγιόλα (90+3’ Χάβι Μαρτίνεθ), Τόρες (90’ Μπάρχα), Μπούντιμιρ (13’ Σέρχιο Ερέρα), Καλέρι (46’ Γκαγιέγκο)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Ναβάρο, Λαγουάρδια, Λεζέν (76’ Ζότα), Ντουάρτε, Έντγκαρ Μέντεθ (67’ Μπόρχα Σάινθ), Πίνα (76’ Ταβάρες), Μανού Γκαρσία, Ριόχα, Χοσέλου, Ντέιβερσον (46’ Λούκας Πέρεθ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Οσασούνα και Αλαβές αποχαιρέτησαν το 2020 με ισοπαλία (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top