ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Τα παιδιά έδειξαν νοοτροπία και χαρακτήρα – Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες»

Δαμιανού: «Τα παιδιά έδειξαν νοοτροπία και χαρακτήρα – Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Αμμόχωστος”, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τη Δόξα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Δαμιανού.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ΄ όλα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια σήμερα. Στο Α΄ ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να το γυρίσουμε. Πριν το παιχνίδι, ήμασταν πολύ προβληματισμένοι για τη Δόξα, γιατί μπορεί να κάνει διαχείριση όταν προηγηθεί στο σκορ. Στο Β΄ ημίχρονο στην αρχή ήταν καλύτερη η Δόξα και το γύρισε. Όμως τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Πολύ σημαντικό που πετύχαμε για πρώτη φορά δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Τα παιδιά έδειξαν νοοτροπία και χαρακτήρα. Κτίζεται μια νοοτροπία σημαντική, μια νοοτροπία νικητή και είναι αυτό που θέλουμε. Χαιρόμαστε για τους τρεις βαθμούς, όμως πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάσαμε. Ιδίως στο δεύτερο και τρίτο γκολ. Όσον αφορά στον προγραμματισμό, θέλω να τονίσω ότι προσπαθήσαμε από την πρώτη μέρα με τον Μάκη Παπαϊωάννου να ξεκινήσουμε γρήγορα τις μεταγραφές και να τελειώσουμε νωρίς. Δεν είναι και το πιο εύκολο αυτό το πράγμα τον Ιανουάριο.

Θεωρώ όμως ότι φέραμε παιδιά με ποιότητα, που θα μας δώσουν λύσεις στα προβλήματα που είχαμε και λόγω τραυματισμών. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας και σε αυτούς που ήταν εδώ, αυτά τα 40 άτομα που τους χρειαστήκαμε και ήταν εκεί, αλλά και όλοι αυτοί που δεν ήταν και ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας. Τελείωσαν τα γλέντια στα αποδυτήρια, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η Δόξα είναι μια πάρα πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και καλό προπονητή. Στα ματς που είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ, δύσκολα κατάφερνες να ανατρέψεις τα δεδομένα. Είναι και αυτό άξιο αναφοράς που κατάφεραν τα παιδιά να ανατρέψουν το σκορ δύο φορές.

Όντως πίστεψα σε αυτή την ομάδα από την πρώτη ημέρα. Δεν μείναμε στην πίστη όμως, δουλέψαμε σκληρά κάτω από ένα κοπιαστικό πρόγραμμα, το οποίο παρά τις διάφορες σειρήνες δεξιά και αριστερά, δεν το αλλάξαμε και το ακολουθήσαμε κατά γράμμα και αναμέναμε να έρθουν καλύτερες μέρες.

Εγώ το πίστεψα, όμως δεν είμαι μόνο εγώ. Είμαι μόνο ένα μέρος. Υπάρχει μια διοίκηση που αγκαλιάζει αυτή την ομάδα με σοβαρότητα. Υπάρχει φοβερή οργάνωση, ο καθένας γνωρίζει τη δουλειά του και όλοι μαζί το καταφέραμε. Η Νέα Σαλαμίνα διαχειρίστηκε εξαιρετικά τη δύσκολη κατάσταση και βγαίνει από αυτή μαεστρικά και δείχνει πόσο μεγάλο σωματείο είναι».

The post Δαμιανού: «Τα παιδιά έδειξαν νοοτροπία και χαρακτήρα – Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top