ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαρακίρι, αυτοκτονία, σφαλιάρα και πισωγύρισμα, όλα σ’ ένα για τη Νάπολι (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Χαρακίρι, αυτοκτονία, σφαλιάρα και πισωγύρισμα, όλα σ’ ένα για τη Νάπολι (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Πήρε προβάδισμα, δημιούργησε 22 τελικές κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ωστόσο η Νάπολι έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας τη Σπέτσια να φύγει με τη νίκη 1-2 από το «Diego Armando Maradona», ρίχνοντας μια σφαλιάρα επικών διαστάσεων στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

SERIE A – 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ – ΣΠΕΤΣΙΑ: 1-2

Γήπεδο: Diego Armando Maradona – Napoli

Πήρε προβάδισμα, δημιούργησε 22 τελικές κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ωστόσο η Νάπολι έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας τη Σπέτσια να φύγει με τη νίκη 1-2 από το «Diego Armando Maradona», ρίχνοντας μια σφαλιάρα επικών διαστάσεων στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Οι «παρτενοπέι» μπήκαν πολυ δυνατά στην αναμέτρηση, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων με 15 τελικές στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Ιβάν Προβεδέλ που κράτησε μόνος του το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι είχε και πάλι το πάνω χέρι, άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού αλλά στη συνέχεια προσπάθησε με μεγάλη τιμιότητα να χάσει το παιχνίδι και τελικά τα κατάφερε περίφημα. Η Σπέτσια έφερε το ματς στα ίσα από το σημείο του πέναλτι ενώ στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες δίνοντας την ευκαιρία στους «παρτενοπέι» να απειλήσουν διεκδικώντας τη νίκη. Τελικά έγινε το ακριβώς αντίθετο με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να καταρρέει και τη Σπέτσια να είναι εκείνη που έβαλε το γκολ της νίκης, ”κερνόντας” μία εντυπωσιακή σφαλιάρα τη Νάπολι.

Η Νάπολι είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 1′ με τον Ρουίθ ν’ ανοίγει για τον Λοσάνο που γύρισε και ο Ινσίνιε από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω, όπως και τρία λεπτά αργότερα ο Πολιτάνο με ωραίο σουτ αφού πρώτα συνέκλινε. Στο 6′ νέα καλή στιγμή για τους «παρτενοπέι» με σουτ του Μπακαγιόκο που απέκρουσε ο Προβεδέλ. Στο 12′ η Νάπολι έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λοσάνο να κλέβει από τον Προβεδέλ και να γυρίζει για τον Ινσίνιε που σούταρε αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων πρόλαβε κι απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τέρτσι έκοψε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Ρουίθ, μετά από σέντρα του Ζιελίνσκι. Στο 21′ ακόμα μία ευκαιρία για την ομάδα του Γκατούζο με τον Πολιτάνο να συγκλίνει και πάλι, σουτάροντας λίγο έξω, ενώ στο 37′ ο Ζιελίνσκι πέρασε τρομερή κάθετη για τον Ινσίνιε που πλάσαρε αλλά ο Προβεδέλ ήταν και πάλι εκεί.

Η Νάπολι είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 53′ με τον Ντι Λορέντζο να γυρίζει για τον Πετάνια που σούταρε αλλά ο Προβεδέλ απέκρουσε, τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο οι δύο τους συνεργάστηκαν και πάλι, με τον Ντι Λορέντζο να γυρίζει από τα πλάγια και τον Πετάνια να κάνει το 1-0. Στο 66′ η Σπέτσια κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρουίθ στον Πομπέγκα, με τον Εντσολά ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ισμαΐλι για μαρκάρισμα στον Πετάνια. Στο 81′ η Σπέτσια άνοιξε το σκορ με τον Γκιασί να σηκώνει πανέξυπνα για τον Εντσολά που πρόλαβε την έξοδο του Οσπίνα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πομπέγκα από κοντά, έκανε το 1-2. Στο 89′ η Νάπολι απείλησε με τον Γιορέντε να πατά περιοχή και να περνά για τον Πετάνια που γύρισε και ο Ελμάς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Μπακαγιόκο (76′ Ελμάς), Ρουίθ (82′ Γιορέντε), Πολιτάνο (45′ Πετάνια), Ζιελίνσκι (76′ Λομπότκα), Ινσίνιε, Λοσάνο

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεδέλ, Βινιάλι, Τέρτσι, Ισμαΐλι, Μαρκίτσα (90′ Χουάν Ράμος), Ντεϊόλα (45′ Πομπέγκα), Αγκουμέ, Ματζόρε (90′ Σαπονάρα), Αγουδέλο (45′ Γκιασί), Εντσολά, Φαρίας (79′ Έρλιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Χαρακίρι, αυτοκτονία, σφαλιάρα και πισωγύρισμα, όλα σ’ ένα για τη Νάπολι (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top