ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Αδάμου – Χωρίς εξωτερικά τραύματα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Αδάμου – Χωρίς εξωτερικά τραύματα

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές γύρω από τον θάνατο του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου μετά από πέντε ημέρες αναζήτησης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αυτή την ώρα (13:10) διενεργείται η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ από την αυτοψία που είχε διενεργηθεί και τη μέρα εντοπισμού του διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Μέχρι στιγμής όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πολύωρη νεκροτομή δεν έχει δώσει κάποια στοιχεία στους ιατροδικαστές σχετικά με τον θάνατό του, ενώ αναμένεται στις επόμενες ώρες πιο αναλυτική ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Αστυνομία σύμφωνα με τα όσα έχει συλλέξει μέχρι στιγμής από τη σκηνή, τις καταθέσεις και τις έρευνες αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον θάνατό του. Την ίδια ώρα οι Αρχές αναμένουν «φως» στην υπόθεση μετά και τη νεκροψία.

Στον εντοπισμό του άτυχου νέου οδήγησε αρχικά ένα αθλητικό παπούτσι που βρισκόταν 100 περίπου μέτρα μακριά από τη σορό του, ενώ το πτώμα βρισκόταν σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top