ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΑΜΟΥ: Αναμένεται η νεκροτομή για τα σαφή αίτια – Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΑΜΟΥ: Αναμένεται η νεκροτομή για τα σαφή αίτια – Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Νεκρός εντοπίστηκε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου, μετά από πέντε ημέρες αναζήτησης του.

Το πτώμα του 26χρονου εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού του χωριού Αγίου Γεωργίου Συλίκου στην Επαρχία Λεμεσού, αφού πρώτα είχε εντοπιστεί ένα παπούτσι το οποίο βρισκόταν περίπου 100 μέτρα από το σημείο.

Οι Αρχές μετά από διερεύνηση της σκηνής έχουν συλλέξει αρκετά τεκμήρια, ενώ από την πρώτη αυτοψία στην σκηνή που έχουν πραγματοποιήσει και οι ιατροδικαστές παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 

Συγκεκριμένα ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανάφερε: «Εντοπίστηκε αρχικά ένα παπούτσι δίπλα από τον ποταμό του Κούρη, μεταξύ των χωριών Μονάγρι και Αγίου Γεωργίου Συλίκου και στη συνέχεια οι έρευνες μας επεκτάθηκαν στον ποταμό, όπου δυστυχώς εντοπίστηκε και ο 26χρονος νεκρός μέσα στον ποταμό. Έχει γίνει αυτοψία στη σκηνή από τους ιατροδικαστές. Μέχρι στιγμής δε μπορούμε να πούμε, ούτε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των επιστημονικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο και δε μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε». 

«Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου Αδάμου, αφού πρώτα γίνουν τα απαραίτητη εξέταση για covid-19. Τη νεκροτομή θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top