ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πώς να πάτε σουπερμάρκετ, φούρνο και φαρμακείο χωρίς sms - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πώς να πάτε σουπερμάρκετ, φούρνο και φαρμακείο χωρίς sms - Όλες οι λεπτομέρειες

Πάρα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν το κοινό σχετικά με τις κατ'εξαίρεση μετακινήσεις και τα sms εν καιρώ lockdown.

Μάλιστα αρκετά ζητήματα έχουν ήδη προκύψει με ελέγχους και καταγγελίες να αφορούν αδιευκρίνιστους λόγους ή ασάφειες στα διατάγματα.

Αυτό που προκύπτει μετά βεβαιότητας και έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη (τόσο από υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας όσο και δια στόματος της Εκπ. Τύπου Μαργαρίτας Κυριάκου) αφορά μετακινήσεις για ουσιώδεις υπηρεσίες κατά τις οποίες δε χρειάζεται να αποσταλεί προηγουμένως sms.

Συγκεκριμένα εργαζόμενος μπορεί αναχωρώντας από τη δουλειά του να επισκεφθεί υπεραγορά, φούρνο ή φαρμακείο χωρίς να 'σπαταλήσει' ένα από τα δύο του μηνύματα ενώ το ίδιο ισχύει και για αγορά προιόντων πρώτης ανάγκης από υπηρεσίες ή καταστήματα που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οικία σας (χωρίς ωστόσο σε πρώτο στάδιο να έχει διευκρινιστεί η εύλογη απόσταση).

Αν μη τι άλλο αυτά λογίζονται ως ευχάριστα με τους σκληρούς περιορισμούς -όπως είχε εξαγγελθεί- να διαδέχονται χαλαρώσεις στα πλαίσια της καλύτερης συνεργασίας των πολιτών με γνώμονα όμως πάντοτε τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top