Η ανταρσία της Ιβάνκα Τραμπ για την ορκωμοσία Μπάιντεν που προκάλεσε τον θυμό του πατέρα της

Η ανταρσία της Ιβάνκα Τραμπ για την ορκωμοσία Μπάιντεν που προκάλεσε τον θυμό του πατέρα της

Τεταμένες εμφανίζονται οι σχέσεις μεταξύ πατέρας και κόρης του Λευκού Οίκου από τη στιγμή που η Ιβάνκα Τραμπ ξεκαθάρισε στον Ντόναλντ πως σκοπεύει να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του πολιτικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν, στις 20 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για την ανταρσία στο στρατόπεδο των Τραμπ φαίνεται πως είναι η προσπάθεια της Ιβάνκα να φανεί μεγαλόψυχη και να σώσει την πολιτική της καριέρα.

Ο Τραμπ εμφανίζεται πάντως να υποδέχτηκε με οργή τα νέα, λέγοντάς της πως «αυτή είναι η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσες να πάρεις».

 Στο αποκλειστικό θέμα που φιλοξενεί η εφημερίδα Daily Mail, η Ιβάνκα φέρεται να αδιαφορεί για τις συνέπειες και να οδηγείται σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα της. Ανησυχεί πως «η υποσχόμενη πολιτική καριέρα της είναι σε κίνδυνο» και σκοπεύει να κάνει «ό,τι μπορεί για να σώσει τη φήμη της».

Αυτά δήλωσε στην εφημερίδα πηγή του Λευκού Οίκου, επιβεβαιώνοντας πως ο Τραμπ είναι έξω φρενών μαζί της. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να πάει στην ορκωμοσία του Μπάιντεν με tweet του την περασμένη εβδομάδα, πριν το Twitter παγώσει τον λογαριασμό του.

Η πηγή δήλωσε ακόμα πως ο Λευκός Οίκος μοιάζει πια με πεδίο μάχης, καθώς τα παιδιά του προέδρου προσπαθούν να απομακρυνθούν από τη γραμμή του και να σώσουν τη φήμη τους.

Ο Τραμπ «είπε πως είναι προσβολή το γεγονός και μόνο ότι θέλει να έχει επαφές με τους κακοποιούς που θέλουν να τον γκρεμίσουν», επιμένει ο πληροφοριοδότης της Daily Mail, «ο πρόεδρος είπε στην κόρη του πως η παρουσία της στην ορκωμοσία θα της στοιχίσει χιλιάδες υποστηρικτές και πως είναι η χειρότερη απόφαση που που θα μπορούσε να πάρει».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ιβάνκα «είπε πως θέλει να προστατέψει τις δικές της πολιτικές βλέψεις»...

Πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE