ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαμία ΕΚΠΛΗΞΗ για Γκαζαριάν – Δεν ΤΡΕΧΕΙ κάτι με Πρότσεκ

Kαμία ΕΚΠΛΗΞΗ για Γκαζαριάν – Δεν ΤΡΕΧΕΙ κάτι με Πρότσεκ

Τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες, δεν διαψεύδεται από τα ενδότερα της ΑΕΛ, ότι ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, είναι ο παίχτης που θα κοπεί, αν φέρουν κοινοτικό στόπερ καταλόγου Α. 

Από τον Δεκέμβρη που άρχισαν τα μετεγγραφικά σενάρια, οι περισσότεροι οπαδοί προέτρεπαν τον Ντούσαν Κέρκεζ και τον πρόεδρο, να προχωρήσουν τις διαδικασίες αποδέσμευσης του Αρμένιου μεσοεπιθετικού.

Ξαφνιάστηκαν άλλωστε αρκετοί το Καλοκαίρι, όταν αποφάσιζαν όχι μόνο να κρατήσουν τον παίχτη, αλλά να του κάμουν και επέκταση συμβολαίου. Ο λόγος που το έπραξε αυτό ο “Σόφο”, ήταν για να μειωθούν σημαντικά οι ετήσιες απολαβές του.

Την Παρασκευή με την ΕΝΠ δεν ήταν στην αποστολή ο Πρότσεκ. Χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ήταν καθαρά θέμα επιλογής της τεχνικής ηγεσίας, να έχει ως εναλλακτική του Βοζίνια (στο εν λόγω ματς) τον Αντρέα Κεραυνό.

Ξεκαθαρίζουν πάντως, ότι δεν υπάρχει θέμα να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία με τον Πολωνό κίπερ. Ρωτήσαμε αν “παίζει” τέτοιο ενδεχόμενο, αφού βγήκαν σχετικές πληροφορίες πριν δυο εβδομάδες.

Θα χρειαστεί να διαγραφεί και δεύτερος κοινοτικός παίχτης, σε περίπτωση που εκτός από σέντερ μπακ, αποφασίσουν να αποκτήσουν κι άλλο παίχτη. Ο Άντονι Γεωργίου λογίζεται ως Κύπριος.

The post Kαμία ΕΚΠΛΗΞΗ για Γκαζαριάν – Δεν ΤΡΕΧΕΙ κάτι με Πρότσεκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top