Έξω ο Βίκτωρας… ΑΦΙΞΗ Βινίσιους

Έξω ο Βίκτωρας… ΑΦΙΞΗ Βινίσιους

Τραυματίας έφυγε από το παιχνίδι της Κυριακής με την Πάφο, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. 

Χάνει το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα, λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβει την Ανόρθωση. Τον Ντογκαλά αναμένεται να αρχίσει ο “Πούρσα” παιχνίδι του ΓΣΠ.

Περίμεναν στην Λάρνακα τα ξημερώματα – από τη Βραζιλία- τον 31χρονο Πάουλο Βινίσιους, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή του Γενάρη.

Λογίζεται κοινοτικός, αφού είναι κάτοχος Ουγγρικού διαβατηρίου. Θα μείνει σε καραντίνα για μερικές μέρες.

Σύμφωνα τις πληροφορίες που βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, “κόβεται” από την τεχνική ηγεσία ο Κοσοβάρος επιθετικός Νούχιου.

The post Έξω ο Βίκτωρας… ΑΦΙΞΗ Βινίσιους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE