ΒΙΝΤΕΟ: Για αυτό έτρεξαν όλοι στον Φαμπιάνο στο φινάλε – Η μεγάλη ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ στο 90+1′!
23.01.2021 - 00:00
Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ ΕΝΠαραλιμνίου και Ομόνοιας, οι «βυσσινί» έχασαν μεγάλη ευκαρία για να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Ήταν ο Ενγκό, ο οποίος έκανε την προβολή, με την μπάλα να πηγαινει προς τη γωνία της εστίας του Φαμπιάνο, αλλά ο πορτιέρο των «τριφυλλοφόρων» έδειξε την κλάση του για ακόμη μία φορά.
Έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ και… χάρισε με αυτή του την απόκρουση ένα σπουδαίο τρίποντο στην Ομόνοια.
Με το πέρας της αναμέτρησης, ελέω αυτής της απόκρουσης, έτρεξαν όλοι από πλευράς Ομόνοιας στον Φαμπιάνο για να τον συγχαρούν και ευχαριστήσουν συνάμα για την επέμβαση που έκανε στην τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων.
Δείτε τη φάση στο πιο κάτω βίντεο στο 6:25 / 6:54:
Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.