Παπουλής ετών 36… σαν το παλιό καλό κρασί!

Παπουλής ετών 36… σαν το παλιό καλό κρασί!

Ήταν σχεδόν παντού στο «Τάσος Μάρκου» ο 36χρονος Φώτης Παπουλής.

Μια μέρα μετά τα 36α του γενέθλια έκανε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ομόνοιας. Πότε από τον άξονα, πότε από τα πλάγια ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις και δημιούργησε πάρα πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της ΕΝΠ.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός μπορεί να μην σκόραρε ή να έδωσε ασίστ όμως έδειξε πως έχει την ποιότητα ακόμη και στα 36 του να βοηθήσει το τριφύλλι.

Εάν συνεχίσει έτσι σίγουρα η Ομόνοια έχει να κερδίσει πολλά από την ποιότητα και την εμπειρία του Παπουλή.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στα στιγμιότυπα θα καταλάβει ότι ο Ελλαδίτης ήταν παντού:

Α.Χ.

The post Παπουλής ετών 36… σαν το παλιό καλό κρασί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE