ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε τη… «λασπομαχία» και βλέπει ΕΞΑΔΑ ο Βόλος!

Πήρε τη… «λασπομαχία» και βλέπει ΕΞΑΔΑ ο Βόλος!

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» και βρέθηκε στο -4 από την 6η θέση.

Όσο ζει ελπίζει για την εξάδα ο Βόλος, που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ανέβηκε ξανά στην 7η θέση και στο -4 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14′ από τον Δουβίκα με πέναλτι, με την καταρρακτώδη βροχή να μετατρέπει σε… λασπομαχία το δεύτερο ημίχρονο.

Για τους Ηπειρώτες αυτή ήταν η τέταρτη φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να εξακολουθεί να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Το ματς

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν σπουδαίες φάσεις δίχως να καταφύγουν σε… γιόμες. Εντέλει, ένα τραγικό λάθος του Εραμούσπε στο 12’ έφερε τον Βόλο μια ανάσα από το 1-0.

Ο Αργεντινός αμυντικός έχασε τη μπάλα από τον Μπαρτόλο και αναγκάστηκε να τον ανατρέψει εντός περιοχής για να τον σταματήσει, με τον Δουβίκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ανοίγει το σκορ στο 14’.

Οι Ηπειρώτες ανέβασαν τις γραμμές του ψάχνοντας την ισοφάριση όμως είδαν τις κεφαλιές των Κάργα (18’) και Πίρσμαν (19’) να περνούν άουτ. Στο 35’, οι Βολιώτες άγγιξαν το δεύτερο γκολ όμως ο Δουβίκας έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη αφού… άδειασε τον Σιόντη. Άλλη φάση δεν υπήρξε, με τους φιλοξενούμενους να πηγαόίνουν στα αποδυτήρια διατηρώντας με σχετική άνεση το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η βροχή άρχισε να δυναμώνει και να δυσκολεύει την αποστολή των 22 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με σέντρες – ειδικά οι γηπεδούχοι.

Δύο κεφαλιές του Λιάσου πήγαν άουτ (54’, 65’), ενώ όσο περνούσε η ώρα βλέπαμε όλο και περισσότερη ένταση, με αποτέλεσμα να βγουν επτά κίτρινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο!

Το ματς εξελίχθηκε σιγά σιγά σε… λασπομαχία, με τους Ηπειρώτες να αποτυγχάνουν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και να μην αποφεύγουν την ήττα.

MVP: Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, ωστόσο ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης αλλά και πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης στιγμής του αγώνα (το δοκάρι στο 35’).

Η σφυρίχτρα: Ο Στάθης Γκορτσίλας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το σκληρό παιχνίδι τον ανάγκασε να βγάλει την κίτρινη κάρτα δέκα φορές από το τσεπάκι του…

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε (46’ Λιάσος), Σάλιακας (87’ Νάουμετς), Κάργας, Σιόντης (71’ Μιλιντσεάνου), Καρταλής, Ελευθεριάδης (46’ Μπρένε), Παμλίδης (46’ Λεό), Κρίζμαν.

Στον πάγκο έμειναν: Αθανασίου, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεθ.

Βόλος (Ανχέλ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (56’ Ντεντάκης), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Ρενάτο (56’ Περέα), Μπαρτόλο (78’ Σάντσες), Μαρτίνες (66’ Κιάκος), Δουβίκας.

Στον πάγκο έμειναν: Γκαραβέλης, Κολόμπο, Μπάλλας, Κανελλάκης, Λογαράς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Αλεξέας, Αναστασάκης
4ος: Τσακαλίδης
VAR: Ζαχαριάδης
AVAR: Μπαλτάς

Πηγή: sport-fm.gr

The post Πήρε τη… «λασπομαχία» και βλέπει ΕΞΑΔΑ ο Βόλος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top