ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Μπερν: «Δεν έχω καμία αμφιβολία – Θα κερδίσει τον σεβασμό του προπονητή του»

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Μπερν: «Δεν έχω καμία αμφιβολία – Θα κερδίσει τον σεβασμό του προπονητή του»

Μιλώντας στην Irish Mirror ο αρχηγός της Σάμροκ, Ρόβερς, Ρόναν Φιν, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και πρώην συμπαίκτης του, Τζακ Μπερν, θα δώσει πολλά στην ομάδα της Λευκωσίας και πως δεν θα του πάρει καιρό για να κερδίσει τον σεβασμό του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Τζακ είναι νεαρός, αλλά και πολύ έμπειρος. Μόλις ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αντιληφθεί τις ικανότητες του, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα. Ο νέος προπονητής μπορεί να μην τον ξέρει καλά αυτή την στιγμή, ούτε τι έκανε προηγουμένως στην καριέρα του. Όμως μόλις δει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και τις τεχνικές του ικανότητες, ο Τζακ θα κερδίσει τον σεβασμό του».

The post ΑΠΟΘΕΩΣΕ Μπερν: «Δεν έχω καμία αμφιβολία – Θα κερδίσει τον σεβασμό του προπονητή του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top