ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήτρογλου: «Ήρθα για να δώσω τα πάντα στον Άρη και να πανηγυρίσω έναν τίτλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήτρογλου: «Ήρθα για να δώσω τα πάντα στον Άρη και να πανηγυρίσω έναν τίτλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχώρησε στο Aris TV την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Άρη και αποκάλυψε τους στόχους και τους λόγους για τους οποίους ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί την λύση που έψαχναν οι «κιτρινόμαυροι» για την επιθετική τους γραμμή, με τον Έλληνα άσο να παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη, μετά την μεταγραφή του στον Άρη.

Ο «πιστολέρο», μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη, αλλά και τους στόχους που έχει, τονίζοντας ότι θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός:

Για την μεταγραφή του στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη και πήγαν καλά τα πράγματα. Τώρα θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στο κλίμα, να βοηθήσω την ομάδα και όλα τα άλλα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια: «Σίγουρα με έχουν αλλάξει ποδοσφαιρικά, έχω μάθει πολλά πράγματα, έπαιξα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, με πολύ καλούς συμπαίκτες που ήταν στο top επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που το έζησα αυτό».

Για το αν είναι κίνητρο η επιστροφή στην Εθνική: «Όταν με χρειαστεί η Εθνική εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος. Θα δείξει δεν αποφασίζω εγώ, οι προπονητές αποφασίζουν, εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για την αγάπη των φίλων του Άρη προς το πρόσωπό του: «Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει δυνατούς φιλάθλους. Είχα πάθει πλάκα στον τελικό Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να βοηθήσω την ομάδα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τον Άρη: «Η περίοδος είναι λίγο διαφορετική ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι από τους φιλάθλους, εγώ θα πρέπει να δώσω τα πάντα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ωραία θα ήταν να κερδίσω ένα τρόπαιο με τον Άρη, να βγούμε στην Ευρώπη. Εγώ έχω στο μυαλό μου να μπω γρήγορα στους ρυθμούς και να βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Κώστα Μήτρογλου:

Πηγή: sdna.gr

The post Μήτρογλου: «Ήρθα για να δώσω τα πάντα στον Άρη και να πανηγυρίσω έναν τίτλο» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top