LIFESTYLE

Γκλέτσος: Ήμουν μπροστά σε περιστατικά λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων - BINTEO

Γκλέτσος: Ήμουν μπροστά σε περιστατικά λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων - BINTEO

«Ο χώρος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Υπάρχει πολλή αμαρτία» τόνισε.

Για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν λεκτική αλλά και σωματική βία στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ τόνισε πως ήταν και ο ίδιος μάρτυρας παρόμοιων περιστατικών στο παρελθόν και ενέργησε δεόντως.

«Μουδιάσαμε. Έχουμε μια αμηχανία. Θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο και να μην είχε συμβεί. Ειλικρινά δεν είχα κάτι υπόψη μου» σχολίασε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας στο Mega και εστιάζοντας στος καταγγελίες της κ. Δούκα και άλλων ηθοποιών έναντι του Γιώργου Κιμούλη.

«Δικαίως βγήκε το θέμα. Γιατί πρέπει να σταματήσει. Και ο μόνος τρόπος να σταματήσει είναι να ειπωθεί. Όχι γιατί κάποιοι θα τιμωρηθούν. Αλλά η κοινωνική κατακραυγή θα είναι τέτοια που για κάποιο καιρό τα φαινόμενα θα σταματήσουν» ανέφερε.

«Έχω βρεθεί και σε άλλους χώρους εκτός από το θέατρο. Έχω βρεθεί και στην πολιτική. Οι αρχαίοι έλεγαν ότι αρχή άνδρα δείκνυσι. Τα διάφορα κόμπλεξ που κουβαλάμε όλοι, όταν έχουμε εξουσία, γίνονται έντονα θέλω. Κάνοντας μια αναδρομή, αναρωτήθηκα μήπως κι εγώ πάτησα κάπου το πόδι μου, στο όριο του θύτη χωρίς να το καταλάβω. Μπορεί να έχει συμβεί και αυτό» τόνισε.

«Δεν είναι μόνο να μπεις σε έναν χώρο να αγκαλιάζεις και να φιλάς κάποια. Υπάρχει μια λέξη με ειδικό βάρος τρόμου η οποία λέγεται ανεργία. Μόνο που θα αφήσεις το υπονοούμενο ή αν μόνη της σκεφτεί ότι λόγω της θέσεως σου επηρεάζει την επόμενη δουλειά, είναι δύσκολο» επεσήμανε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δύο φορές ήμουν μάρτυρας λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων μου. Ενέργησα δεόντως»

Αποκάλυψε, ότι ο ίδιος ήταν μάρτυρας σε περιστατικό λεκτικής βίας έναντι συναδέλφων του. «Δύο φορές ήμουν μάρτυρας λεκτικής βίας έναντι γυναικών συναδέλφων μου. Ενέργησα δεόντως. Επενέβην. Δεν είναι στη ζωή οι άνθρωποι που άσκησαν τη λεκτική βία» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο χώρος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και αυτή είναι η γοητεία του. Υπάρχει πολλή αμαρτία. Υπάρχει η γοητευτική αμαρτία και η αμαρτία που δεν μου αρέσει» υπογράμμισε, τονίζοντας πως ο καθένας και η κάθε μια που έχουν υποστεί κακοποίηση ή παρενόχληση, πρέπει να μιλούν όποτε βρουν τη δύναμη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top