ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 23χρονος ύποπτος για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 23χρονος ύποπτος για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Εφτά συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών με ύποπτο 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Διερευνώνται συγκεκριμένα, μία υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής περιουσίας αξίας πέραν των 6,500 ευρώ, μία υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής μικρού χρηματικού ποσού, μία υπόθεση διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, τρεις υποθέσεις κλοπής από σταθμευμένα οχήματα και μία υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Οι τρεις διαρρήξεις διαπράχθηκαν στις 21 και 22 του περασμένου Δεκεμβρίου, στις περιοχές Μέσα Γειτονιάς, Αγίας Ζώνης και Αγίου Νεκταρίου, στην Λεμεσό. Η κλοπή αυτοκινήτου διαπράχθηκε στις 19 Ιανουαρίου, στην περιοχή Γερμασόγειας, ενώ οι κλοπές από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα διαπράχθηκαν το βράδυ μεταξύ 24 και 25 Ιανουαρίου, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Τον 23χρονο εντόπισε μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Μονής γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα στις 25 Ιανουαρίου, να περιφέρεται ύποπτα στο χωριό όπου λίγο νωρίτερα, οι ιδιοκτήτες των τριών αυτοκινήτων κατήγγειλαν την κλοπή αντικειμένων που βρίσκονταν στα οχήματά τους, μεταξύ των οποίων και ένα πορτοφόλι που περιείχε 350 ευρώ.

Το μέλος της Αστυνομίας προχώρησε στη σύλληψη του 23χρονου, αφού ο ύποπτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την παρουσία του στην περιοχή.

Λίγο νωρίτερα, στην περιοχή εντοπίστηκε σταθμευμένο αυτοκίνητο με ψευδείς πινακίδες αριθμού εγγραφής, που διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι ήταν το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή Γερμασόγειας και με αυτό είχε μεταβεί στην περιοχή ο ύποπτος.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και αντικείμενα που είχαν κλαπεί προηγουμένως από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και αριθμός γυαλιών ηλίου, μεγάφωνα, ενισχυτής μεγάφωνων, ράδιο αυτοκινήτου και ένα χρυσός Σταυρός με καδένα λαιμού, που πιστεύεται ότι επίσης αποτελούν προϊόν κλοπής. Για τα αντικείμενα που ανευρέθηκαν διεξάγονται εξετάσεις για αναγνώρισή τους.

Το πρωί της ίδιας μέρας ο 23χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση βάσει Δικαστικού διατάγματος, ενώ μετά από εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του σχετικά με τη διάπραξη των τριών διαρρήξεων κατοικίας και υποστατικών στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να προχωρήσουν εκ νέου στη σύλληψή του, με δικαστικό ένταλμα.

Το πρωί σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του διάρκειας εφτά ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής και το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top