ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δείξει ποιος είναι το ΦΑΒΟΡΙ στο γήπεδο – Δεν θα κάνει βαθύ ροτέισιον ο Πετράκης…

Να δείξει ποιος είναι το ΦΑΒΟΡΙ στο γήπεδο – Δεν θα κάνει βαθύ ροτέισιον ο Πετράκης…

Θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί, στη σημερινή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα στην Πάφο. Όμως, θα πρέπει να το… δείξουν στο γήπεδο. Αυτό λογικά θα είπε στους παίχτες του και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Οι κυανόλευκοι θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να επιστρέψουν στην κορφή, αφού ακολουθούν δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΕΛ.   

Οι τιμωρημένοι Βασιλείου, Μάρκοβιτς, ο τραυματίας Κατελάρης, οι ανέτοιμοι Φιλιώτης, Γιοβάνοβιτς είναι οι σίγουροι απόντες. Πιθανότατα να βρίσκονται στην αποστολή οι Σακέτι και Νταμπό. Ο Αιτινός διεθνής Ντόναλντ Γκεριέ βρίσκεται στη Λεμεσό, από το βράδυ της Πέμπτης. Λογικά δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή η τεχνική ηγεσία.  

Περίμεναν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία (για ενάμισι χρόνο) με τον 31χρονο αριστερό μπακ. 

Δεν αναμένουμε να κάμει… βαθύ ροτέισιον ο Γιάννης Πετράκης, αν και η ομάδα την Τρίτη έχει ντέρμπι με την ΑΕΚ του Αυγουστή. Αναλόγως της εξέλιξης του ματς, ίσως δώσει την ευκαιρία σε μερικούς βασικούς παίχτες να ξεκουραστούν.  

Στο τέρμα θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου. Στα αμυντικά άκρα οι Ζοάο Πέδρο δεξιά και Γιώργος Μαλεκκίδης αριστερά. Κεντρικοί μπακ οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Έκτορ Γιούστε.  

Σίγουροι για τον άξονα οι Χάμπος Κυριάκου και Μπίσεσβαρ. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Ματέι και Ντένιτς. Μπροστά ίσως ξεκουράσει Ντιγκινί κι αρχίσει με τον Μπένσοπ. Στα φτερά, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γιάννης Πίττας και Γκιόργκι Παπουνασβίλι.  

Παίζει το σενάριο να βρεθεί στην ενδεκάδα ο Γιάννης Γιαννιώτας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον ο «Πάπου» θα μείνει στον πάγκο. 

The post Να δείξει ποιος είναι το ΦΑΒΟΡΙ στο γήπεδο – Δεν θα κάνει βαθύ ροτέισιον ο Πετράκης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top