Παλικαρίσιο ΔΙΠΛΟ στο ΓΣΠ ο Εθνικός – Απλά δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…

Παλικαρίσιο ΔΙΠΛΟ στο ΓΣΠ ο Εθνικός – Απλά δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…

Τεράστιο διπλό πήρε ο Εθνικός στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 3-2 για την  23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εξαιρετικό παιχνίδι με πολλά γκολ, μεγάλες ευκαιρίες και πολλές συγκινήσεις. Δύο δοκάρια για τους γαλαζοκιτρίνους, ένα για την ομάδα της Άχνας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζάκπα που πέτυχε δύο γκολ και έκανε ότι ήθελε την άμυνα της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Νίκη «ανάσα» για τον Εθνικό που «ξεκολλάει» από την τελευταία θέση. Δεν λέει να… συνέλθει και να ορθοποδήσει ο ΑΠΟΕΛ που δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE